ProvinsGalop

Heste og mere

En guide til betting på hestevæddeløb

Der er et et stigende antal hesteglade danskere som begynder at have en regelmæssig indtjening ved at satse på heste væddeløb i Danmark. Der er et stort udvalg af bookmakere og en lang række forskellige strategier som du kan følge når du vil sætte dine penge på spil. Det vigtigste er at spille sikkert, og have en garanti for at de udbetaler når du vinder. Men der er mange andre faktorer som kan påvirke din beslutning, og det kan du læse om her.

Få ekstra penge med Online Bonuskoder til at spille på heste

Du kan få nogle ekstra penge at spille for på Bwin, hvis du besøger hjemmesiden Top Bonus Bet. Hvis du er på udkig efter online betting bonuskoder med attraktiv indbetalingsbonus så hjælper Top Bonus Bet dig. Her er der Online Betting Bonuskoder til flere forskellige sider og hvis du ikke kan bestemme hvor du skal starte, så kan anmeldelserne på siden være en hjælp. Derfor giver Top Bonus Bet også gode råd til hvordan du kan komme frem til den bedste betting side, hvilket især er nyttigt for nybegynderne.

Bwin hjælper dig godt i gang med betting på hestevæddeløb

Hvis du er helt ny indenfor betting på hestevæddeløb, så giver Bwin dig en hjælpende hånd. I
deres sektion med generel information kan du finde spørgsmål og svar på de specielle regler indenfor denne sport. Spillegiganten har noteret otte vigtige tommelfingerregler som kan påvirke om du vinder penge eller ej.

Du kan blandt andet læse om Head-to-Head spil. Det er også kendt som H2H hvor hesten med den højeste placering vinder. Men i tilfælde af en hest falder, smider sin rytter af, eller stopper og går helt i stå, så vinder den som ligger længst fremme i løbet. Bwin beviser sin ekspertviden indenfor hestevæddeløb med syv andre gode forklaringer og netop derfor kan du have interesse i at stole på den famøse betting side.

Specialiser dig indenfor hestevæddeløb

Hestevæddeløb er ikke ligeså simpelt og lige til som andre sportsgrene. Her er der mange flere forskellige konkurrencer som afhænger om du satser på hingste eller hopper, hestens årgang og meget mere. Derfor anbefaler vi at du finder dit specialeområde når det kommer til hestevæddeløb. Det kan være at du har særlig interesse for en travbane såsom Lunden, eller en særlig konkurrence såsom det Jydske Derby.

Du kan også specialisere dig indenfor en særlig måde at gamble på heste. Vælg for eksempel det populære hestevæddeløb betting kaldet “Each Way”. Her er du garanteret at få udbetalt en procentdel, alt efter hvor mange heste er med i løbet. Jo færre heste er med i løbet, jo bedre positive vinder muligheder har du.

Each Way er en gammeldags betting metode som bookmakerne ikke er så vilde med, men det kan du blive. Du skal være på vagt når det begynder at spidse til, og at du kan se at der er tre eller fire heste som er klart foran resten. Her har de fire heste og deres ryttere en bedre chance for at vinde, og det samme har du hvis du satser på de fire heste i trav eller gallop.

De bedste og mest sikre odds

Det sidste vigtige faktorer som vi nævner i denne omgang er at lede efter de bedste odds. Du kan sammenlignede odds på kommende hestevæddeløb på sider som smartbets.com. De bedste odds får du så tidligt som muligt, og vi har oplevet at Bet365 er den side som sætter sine odds tidligst. Allerede dagen før kan du begynde at satse på hestevæddeløb hos Bet365. Måske er det her du skal satse dine penge i dag?