ProvinsGalop

Heste og mere

Om

Marc Stott – Den nye succesrige træner i Aarhus stalden

For folk som satser på hestevæddeløb kan det også være en god ide at følge Aarhus træneren Marc Stott. Han var den tredje mest vindende galoptræner sidste år i 2016 med enogtyve i sejrsprocent i 111 startere. Det sikrede en svimlende præmiesum på over 1,2 millioner kroner. I 2017 har han allerede vundet i syv forskellige løb.

Sats på Stott’s heste på den Jydske Væddeløbsbane

Tidligere på året flyttede Stott fra Fyn til Aarhus, da han skrev under på en fem-årig kontrakt med Jydsk Væddeløbsbane. Her har Stott femogtyve heste i stalden, og træneren lader især til at kende sin nye “hjemmebane” på Jydsk Væddeløbsbane. Her har han vundet fem gange i Aarhus siden vi gik ind i 2017 og det kan stadigvæk nå at blive to-cifret inden året er omme.

Sidste år havde Stott de største sejre med Dark Eagles Breeder på Bro Park og Funk Soul Brothers ved det famøse Champion Stakes i Aarhus. I år har Aarhus træneren mange unge heste i stalden som kan være svært at forudsige hvordan de klarer sig. For tiden er Dark Eagle i genoptræning efter en halsoperation. Derfor er det den perfekte mulighed for at lære de andre fireogtyve heste i stalden at kende. Vi kan anbefale at følge de to Fru Salling heste King David og Queen Lilly. Sidstnævnte vandt årets første 2-års løb i slutningen af maj.

Men det er tre andre af Stott’s konger som ofte bliver vindertippet. For tiden er King Charles, King’s Son, og Marsh King blandt favoritterne. Stott ville måske selv sætte sine penge på King Charles som endnu ikke har vundet et løb siden sin 2-årssæson ,men Aarhus træneren mener at han har mere kapacitet end mange andre heste. Som du kan læse har Stott en masse heste med stort potentiale, så det kan sikkert betale sig at satse penge på hingste og hopper fra den nye Aarhus stald.