ProvinsGalop

Heste og mere

De bedste hestevæddeløbsspil du kan spille

Hvis du er vild med heste, der løber hurtigt, er du nok fan af at nyde det så meget som muligt. Det kan du gøre som tilskuer til hestevæddeløb. Du kan også spille spil på smartphones, tablets og computere og føle at du selv giver den gas på hesteryggen. Disse spil er trods alt sjove, næsten lige så sjove som tilbud, der kan findes på https://www.casinobonuskode.dk/. Der findes mange forskellige udgaver af denne slags spil. Vi kigger på de bedste nedenfor. 

Spillemaskiner med heste 

Der er forskellige spilleautomater med hestetema, som minder om hestevæddeløb. Du kan nyde spænding og være heldig at vinde gevinster, når du spiller spillemaskiner med dette tema.

Fx kan du spille Lightning Horseman af Lightning Box eller Hurrican Horse Coin Combo af Williams.

Fx er spillemaskinen Lightning Horseman en spilleautomat med progressiv jackpot. Den har en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 95,52 %. Her er der tale om den statistiske sandsynlighed for at vinde gevinster. 

My Horse til iOS og Android

Du kan spille My Horse, som er en af de mest populære apps til iOS og Android. Appen er designet af MunkyFun inc. Den er gratis at downloade til fx iPhones og iPads. Her træner du din hest og plejer den. Du kan få op til otte forskellige racer i din samling og pleje dem i din fritid. 

Cowboy Horse Riding Simulation

Et andet sjovt hestespil til smartphones er Cowboy Horse Ride Simulation. Mega Gamers Production står bag dette spil. Det er blevet downloadet mere end fem millioner gange. Spillet er blevet vurderet mere end 12.000 gange og roses af mange brugere. 

Rival Stars Horse Racing

Du kan også dyste i hestevæddeløb ved at spille Rival Stars Horse Racing. Her er det Pikpok, som står bag spillet. Det er blevet downloadet mere end 10 millioner gange i Google Play Store. Ligeledes er det blevet vurderet over 214.000 gange. Her har det fået tæt på fem ud af fem stjerner. Derfor er det helt bestemt et af de bedste hestevæddeløbsspil, som du kan spille. 

Phar Lap Horse Racing Challenge

Du kan spille Phar Lap på mange forskellige platforme. Det er tilgængeligt til både Android og iOS. Ligeledes kan du spille det på xBox, PlayStation og Nintendo Switch. Det er helt bestemt et af de mest avancerede hestevæddeløbsspil, som du kan spille på digitale platformen. 

PikPok, som også står bag Rival Stars, har udviklet dette spil. Hestene og løbene virker utroligt realistiske. Grafikken er i top og det gør at du kan leve dig helt ind i spillet. Du kan også drive din egen gård hvor du træner og plejer dine heste. Ligeledes er det muligt at spille mod op til otte andre personer på samme tid. Derfor er det et sjovt spil, som du kan spille mod dine hestevenner.  

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer

Du kan også spille Champion Jockey på PlayStation, xBox og Nintendo Swift. Her kan du prøve livet som jockey. Fokusset er hundrede procent på opgaven som jockey. Derfor er det perfekt, hvis du fx ikke ønsker at fokusere på at passe og pleje hestene. 

Du kan ride på 19 forskellige baner i spillet. De baner er inspireret af nogle af verdens mest berømte hestevæddeløbsbaner. Spillet handler om at vinde Champion Jockey præmien. Det kræver at du bruger tid og energi på at lære at vinde. 

Igen er det et spil, som du enten kan spille alene eller mod andre modstandere. Du kan spille mod en anden person, eller vælge at dyste med tre andre personer. Dette spil udkom tilbage i 2011 og derfor er det ikke så moderne. Dog er det en sand fornøjelse for fans af hestevæddeløb.

  • Published On : 2 år ago on 2022-09-30
  • Author By :
  • Last Updated : marts 22, 2023 @ 10:45 am
  • In The Categories Of : Uncategorized
';