ProvinsGalop

Heste og mere

Bag om Grand National 2019

Grand National 2019 løber af stablen på Aintree hestevæddeløbsbanen den 6. april 2019, når den 172. udgave af det årlige prestigerige løb finder sted. Løbet af en del af en tredages festival, som starter den 4. april med åbningsdagen, samt kvindernes dag den 5. april og 2019 Grand National bliver altså afholdt lørdag den 6. april. I denne artikel kan du læse om hvilke heste, der er favoritter til løbet.

Hvem deltager i løbet?

Hvis du er en af de mange personer, der overvejer at spille på 2019 Grand National for at udnytte sin bet365 bonus er det naturligvis vigtigt at du er godt forberedt. Før vi taler om favoritter er det vigtigt at vide at der er 112 heste og trænere, der har anmodet om at løbe løbet, men at kun 40 heste vil starte løbet. Næsten halvdelen af hestene stammer fra Irland, da 47 ud af de 112 tilmeldte er af irsk afstamning.

Gentager Tiger Roll succesen?

En af storfavoritterne til løbet er irske Tiger Roll, der vandt Grand National i 2018. Hesten er ni år gammel og derfor kan alderen afgøre om den stadigvæk har kræfterne til at vinde et vigtigt løb som Grand National.

Det hele handler dybest set om hvor mange kræfter de seneste sæsoner har taget ud af Tiger Roll, da der har været tale om hård konkurrence, der har givet pote, men som også kan føre til at der ikke er meget mere at give af. Træner G. Ellitott håber naturligvis på en sejre og takket været hestens succesrige historie i løbet er der uanset alder stadigvæk tale om en af storfavoritterne, som mange vil vælge at spille på.

En anden irsk favorit er 11-årige Rathvinden, som vandt 4-meter løbet ved Cheltenham Festival. Hvis Rathvinden vinder bliver hesten til trænerens anden triumf ved Grand National. Derudover ville Rathvinden også blive den fjerde 11-årige hest til at vinde løbet siden 2012.

Vil Anibale Fly flyve afsted?

Mange franskmænd vil sætte sine penge på Anibale Fly fra Frankrig. Han er ejet af JP McManus, der vandt Grand National i 2010 og der er tale om en af storfavoritterne til Grand National 2019. Denne 9-årige hest endte på tredjepladsen ved Cheltenham Gold Cup i 2017 og fjerdepladsen ved Grand National sidste år.

En anden fransk favorit er Walk In The Mill. Denne hest er også ni år gammel og her er der tale om en hest, der har vundet Becher Chase på den samme bane, så sent som i den igangværende sæson. Trænerne R. Walford håber i hvert fald på det bedste og vi er ikke et sekund i tvivl om at Walk In The Mill er en interessant kandidat til løbet.

Kan Blacklion repræsentere England på bedste vis?

Favoritterne til Grand National 2019 er enten fra Irland eller Frankrig. Vi skal langt ned ad listen til Blacklion for at finde en favorit med hjemmebanefordel. 10-årige Blacklion har løbet Grand National de seneste år og hesten kom på en fjerdeplads i 2017, men den kom ikke længere end til den første hæler i 2018. Derfor kan det stadigvæk godt være at Blacklion vil overraske på banen, som den kender godt og har vundet blandt andet Becher Chase.

Ikke kun fokus på heste

Mange kendte ansigter udnytter muligheden for at være med ved sidelinjerne til den store begivenheder. Den engelske fodboldspiller Wayne Rooneys kone Coleen Rooney bliver kaldt for Dronningen af Aintree, da det næsten ville være helt forkert, hvis hun ikke dukker op i smukke kjoler til løbene. Faktisk er det normalt at kongelige i England kommer forbi løbet. Tilbage i 1982 blev Prins Charles og Prinsesse spottet til løbet, så hvem ved om Harry og Meghan dukker op i år?  

 

  • Published On : 5 år ago on 2019-03-16
  • Author By :
  • Last Updated : april 2, 2019 @ 1:13 pm
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';