ProvinsGalop

Heste og mere

Bliver Cash Valley den mest sejrende hest på Lunden i 2017?

Jens Simoni sigter højt efter skyerne i 2017. Indtil videre har den rutinerede Lunden træner vundet syv gange med Cash Valley på travbanen i Charlottenlund og det stærke par går efter at blive det mest sejrende på banen i 2017. Provins Galop fortæller dig mere om hvem Lunden træneren, hans historie som træner, hans heste i stalde, og team Simonis resultater i 2017 indtil videre.

Gør ligesom Jens Simoni og sats på Cash Valley sejr

Den 49-årige træner fra Lunden har været aktiv siden 2003 og haft succes siden dag et med blandt andet Frøkjærs Jeans. Men sidste år tog den profesionelle træner en time-out, da han ikke kunne få tingene til at løbe rundt med de økonomiske vilkår inden for travsporten. Derfor overlod han flere heste til andre stalde men valgte at beholde Ving Rhames og Cash Valley og det lader til at have været et godt valg. Den fire-årige vallak har vundet tæt på 100.000 i præmiepenge og har 1841 startpoint.

Sammen har de vundet otte gange i denne sæson og al denne succes er naturligvis positiv for træneren. Det betyder også at der gives lave odds på den succesrige hoppe. Ved et af de seneste løb i Charlottenlund var odds på Cash Valley på blot 1,5 V-odds, så derfor skal du satse mange penge for at få en høj gevinst.

Udover Cash Valley og Ving Rhames så figurerer Bjørn G og Smartie også på Team Simonis staldliste. Generelt går det godt for Simoni i år som har vundet ni ud af treogtyve hestevæddeløb indtil videre, det vil sige at han imponerer med en vinderprocent på næsten fyrre procent. Så du kan nærmest sikkert satse på Jens Simonis heste når de galopperer i Lunden!

  • Published On : 7 år ago on 2017-03-20
  • Author By :
  • Last Updated : juni 21, 2017 @ 8:07 am
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';