ProvinsGalop

Heste og mere

Gigant Slugger er ude hen over sommeren

Hvis du normalt sætter dine penge på Gigant Slugger, så skal du finde en anden hest at satse dine mønter på. Den tiårige hest er skadet med en lille blødning på senen, og det betyder at han er ude i op til tre måneder. Derfor har Provinsgalop kastet et blik over nogle af årets mest succesrige heste og hvordan de har klaret sig indtil nu.

To andre succesrige heste med fornavn som starter med “G”

Du vil ikke være den eneste som skal satse på andre dygtige hingste ved hestevæddeløbene hen over sommeren. Gigant Slugger er normalt favoritten til sejre og træner Peter Jensen har vundet over 700.000 kroner med sin præmiehingst i løbet af de seneste to år. Sammen har de vundet elleve sejre ved 32 starter de sidste par år.

Men Peter Jensen har mange andre friske heste i stalden. Faktisk er Aalborg træneren den mand med flest heste på trænings-listen med det svimlende antal på 62. I starten af 2017 købte han den fire-årige svenske vallak Giggs Boko for et kæmpe beløb. Allerede ved sæsondebuten vandt hesten Saturday Night Racing i sin nye hjemby. Så selvom Giggs Boko oftest er yngst og er den mindst rutinerede hest i selskabet, så giver det mening at satse på vallakken mod konkurrenterne.

Men alt handler ikke om Jensen og der er andre vigtige stalde som har gjort det godt i år. Blandt andet den tyskfødte hingst Guts for Glory som bliver trænet af Gordon Dahl. Tidligere på året vandt Guts for Glory sin danske debut ved et 4 Års Løb på den fynske travbane i Odense. Ved samme løb imponerede også Birger Jørgensen med Barracuda Flex. Så naturligvis er der mange andre heste at satse på selvom Gigant Slugger er ude henover sommeren.

  • Published On : 7 år ago on 2017-04-20
  • Author By :
  • Last Updated : juni 21, 2017 @ 8:07 am
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';