ProvinsGalop

Heste og mere

Provinsgalop forbedrer dig til dit næste hestevæddeløb

Hestesport er en livsstil! Der findes intet som underholdningen og spændingen der får adrenalinen til at pumpe ved hestevæddeløb. Vi på Provinsgalop elsker at tage en tur til travbanen sammen med vennerne. Hestene på banen vinder store præmiesummer men det gør publikum også!

Hvordan vinder jeg penge på hestevæddeløb?

Måske har du allerede set os løbe ved siden af banen for at heppe på de heste som vi satser på ved de store begivenheder. Vi blevet så bidt af hestevæddeløb og betting, som er en del af den store oplevelse, at vi vil dele vores passion med jer! Derfor har vi skabt Provinsgalop hvor vi vil dele vores erfaring med jer.

Det kan godt være at der ikke er ligeså mange hestevæddeløb entusiaster som der er fodbold eller håndbold fans i Danmark. Men dette kan faktisk blive til en fordel da billetpriserne ofte er helt i bunden sammenlignet med for eksempel FCK fodbold kampe. Faktisk er der flere som går fra travbanen med flere penge end de kom med, hvis de satser på de rigtige heste. Netop dette vil vi på Provinsgalop forberede dig på. Her på siden kan du læse om hvordan du vinder penge ved at gamble på kommende hestevæddeløb.

Det sociale aspekt ved hestevæddeløb

Men det handler ikke kun om gevinsterne. Det er en sand fest at tage til hestevæddeløb. Det er den bedste blanding af cocktails, live sport, gambling og venner som er med til at gøre det hele til en festlig begivenhed. Vi nyder at tage til hestevæddeløb i stedet for for eksempel en fodboldkamp. Det er den perfekte kombination af fart over feltet når der bliver travet eller galoperet og i pauserne er der rigeligt tid til at socialisere med vennerne og skabe nye bekendtskaber.

Du får endda mulighed for at mingle med de kendte. Generelt er hestesport famøs for at tiltrykke royale skikkelser både på hestene og på lægterne. I Danmark tager både regentsparret og kronprinseparret til hestevæddeløb, og andre kendiser som Lisbeth Østergaard og Jokeren er også blevet set ved en af de danske galopbaner. Men lige meget hvilken status folk har så handler hestevæddeløb også om mode. Det er en del af oplevelsen af være i fin beklædning. Lige meget om du har en fin hat eller ej, er du velkommen til at følge alle nyhederne om hestevæddeløb og betting på Provinsgalop.

  • Published On : 7 år ago on 2017-05-20
  • Author By :
  • Last Updated : juni 21, 2017 @ 8:07 am
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';