ProvinsGalop

Heste og mere

Gør dig klar til jackpot ved Aakirkeby Travdag på verdens mindste travbane

På Bornholm bliver sommeren sparket igang med Aakirkeby Travdag. Her møder heste entusiaster op den 27 juni for at se konkurrencen på verdens mindste travbane. Banen er 580 meter lang og netop derfor er der mange som besøger Nordeuropas mindste travbane. Selvom det måske er det en lille bane, så elsker Bornholmerne travsport. Faktisk kalder de det for Bornholms nationalsport.

Løbet bliver måske uden sidste fjords vinder Bravo Hornline som tog titlen som “Årets Sejrhest” på Bornholms Brand Park. Træner Henrik Jensen og kusken Kim Hjort har ikke kunne konkurrere med Bravo hesten på det seneste grundet en hornkløft skade. Måske giver det plads til en bornholmsk hjemmebane sejr i hestevæddeløbet i år.

En af de meste succesrige hingste på solskinsøen er Jetset Onion som bliver trænet af Lise Henriksen og Kenn Christoffersen. Navnet kan lyde familiært, og det er fordi at tidligere heste med Onion til efternavn har været ligeså succesrige som den nu 4-årige hingst. Hans moder er Bornholmer hoppen Jet Onion som vandt Danmarkstitlen som bedste hoppe tilbage i 2007. Sidste år satte Jetset Onion den hurtigste tid for 3-årige udenlandske hingste og vallakker på Bornholmer banen. Det bliver spændende at se om den svenske hingst gør det ligeså godt i år.

Men der regnes med at Stefan Lind-Holm’s bornholmer hest vil være klar til løbet. Den rutinerede hingst var med til at skaffe jackpot i V5-spillet til det lokale kærestepar som var de eneste med en række af fem rigtige satsninger. Det betød dobbelt op og en Danske Spil gevinst på 96.000 kroner til de unge sjæle. Det var andet år i træk at der var jackpot gevinst ved årets sommerferie løb på den bornholmske bane, så måske er der endnu flere som vil vælge at satse i år.

  • Published On : 7 år ago on 2017-06-20
  • Author By :
  • Last Updated : juni 20, 2017 @ 2:44 pm
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';