ProvinsGalop

Heste og mere

Skal du med til oktoberfest i Lunden?

Det kan godt være at du ikke ligefrem forbinder den famøse oktoberfest med hestevæddeløb. Men faktisk startede den populære tyske fest med et hestevæddeløb foran bymurene i München tilbage i 1810. Dengang var det et kongeligt bryllup som lagde op til øl fest og inden længe er det hestevæddeløb i Lunden, som også lægger op til festivitas.

Du kan også spille bingo når du er til hestevæddeløb

Fredag den 15 september 2017 kan du starte weekenden med et brag, når travbanen i Charlottenlund åbner dørene op for hestevæddeløb med oktoberfest som tema. Der vil være slagermusik, kæmpe fadøl, og dans på bordene. Selvom vi tvivler på det, så kan du naturligvis også benytte noget af tiden til at spille bingo på mobilen, som mange er blevet bidt af på det seneste. Husk at benytte en bingo bonuskode.

Men der vil som sagt være nok at se til ved heste oktoberfesten, hvor du bliver budt velkommen af smukke ”Heidi” værtinder. De nydelige damer sørger for at hælde øl op i lange baner. Fik vi nævnt at der er fri øl hele aftenen? Men udover al den fest og øl som du kan drømme om, så skal du naturligvis også forberedes til hvilke spil du bør lægge i midten af september. Det kan du læse mere om her.

Bagom løbene i Lunden den 15 september

Der er ti løb på Charlottenlund Travbane ved årets oktoberfest. Du kan specialisere dig i 2 til 14-årige heste, for de løb er der masser af. Ved løb 1, 2, 4, 5, 7, 8 samt løb 91 som er prøveløbet er det de 2 til 14-årige som skal på banen. Løb 6 er et amatørløb for 3 til 14-årige og det samme gælder løb ti som er med amatørhandicap i den velkendte grønne serie. Det løb som skiller sig mest ud er løb 9 som er Monteformløb for de 4 til 14-årige.

Hvem skal du satse på ved Løb 1 ved oktoberfest i Lunden?

I Lunden kan du som altid spille V4, V5, Trio og Tvilling. De bedste heste ved det et af de seneste løb var Tango Vang, Need for Speed og Pioneer F H. De to førstnævnte kom nærmest ind på samme tid ved løbet i midten af august, så der var sikkert nogle der sad på kanten af sæderne på tribunerne.

Det kan være svært at vælge hvem du skal satse på ved den kommende oktoberfest i Lunden. Siden begyndelsen af 2017 har Bag’s Simoni, Borntown, Baloo Ice, Babeofriga, Peakadilly, Cocky, Memory Yankee, Confidence, Cash for Money, Ciku Brogård, Cipollini, O’Grady, Ready Dream, Chip’N Joy, Botox, Raket Brodde, Champions Peak, Cindy Tiger, Champ og Tango Vang vundet ved de forskellige løb 1, hvor du kan benytte ovennævnte spilleformer. Det vil sige at det har været en ny hest som har vundet ved alle de første løb i år på Travbanen i Charlotten, kun med undtagelse af Raket Brodde som har vundet to gange. Derfor kan det være svært at forudsige, hvem der vil vinde ved de mange løb til den kommende oktoberfest. På samme tid har du måske større chancer for at netop din favorithest sikre dig store gevinster.

  • Published On : 7 år ago on 2017-08-28
  • Author By :
  • Last Updated : juli 2, 2020 @ 1:42 pm
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';