ProvinsGalop

Heste og mere

Hvad skal man gøre når der ikke er nogen gode hesteløb?

Det at se hesteløb associere jeg med at spille på heste. Det er noget jeg er vokset op med og altid har set i film på TV. Det at spille på en hest og beløbene man kan vinde er meget lige med live casino spil, og med Spillehallen bonuskode er det så meget nemmere at give det et skud.

Det er desværre ikke altid man kan finde et godt hesteløb, og så må man jo tænke kreativt. Noget jeg har fundet ud af er, at der faktisk er rigtig mange heste løbs spil. Det er en sjov måde at få tiden til at gå på. Man kan opdrætte heste, indgå i konkurrencer og styre sit eget hesteløbscenter.

Mange af spillene kan man spille på tværs af enheder, så du kan fortsætte dit spil på telefonen, computeren eller din tablet – om du er hjemme, på farten eller hvor som helst.

Howrse er et, hvor man har mange sjove muligheder. Det har mange af de ovennævnte funktioner men desværre er Horwse ved at blive mere fokuseret på penge. Priserne på alting er steget – fx koster det nu 2500E i dyrelæge gebyr, hvis man er for længe væk fra de heste man avler. Det plejede kun at være 500E.

Det er et spil der samler folk på tværs af aldre. Både børn og voksne spiller det, på trods af at det er lidt tegneserieagtigt. Man kan dele sin interesse for heste uden at det bliver underligt og ubehageligt, som det kan gøre på de sociale medier. Jeg har aldrig fået en venneanmodning, uden at folk har introduceret dem selv på forhånd.

Det kan dog være lidt demotiverende at det er næsten umuligt at komme højt op i rangeringen, på trods af hvor ofte du logger ind og hvor stor en aktivitet du har. De samme navne bliver i toppen 10 år i træk. Ja! Adskillige år.

Det er også ærgerligt at man skal have mange Equus (spillets valuta) for at kunne spille de såkaldte ‘games’. Du kan vinde en smule, men for at fortsætte skal du betale og det kan være lidt deprimerende. Spillene (games) er så veltænkte og smukt designet, men man har ikke lyst til at spille dem på grund af prisen, og fordi der er umuligt at gennemføre dem uden at betale.

Noget spiludvikleren har gjort sig umage med er detaljerne. Det er noget helt andet og er meget specielt. Procenterne, grafer, tid, de nøjagtige mål og kunsten gør det mere modent og realistisk, og tilføjer til ens underholdning.

I bund og grund er det et helt og aldeles udmærket spil, som sagtens kan bruges som erstatning og til underholdning, når det er svært at finde et godt hesteløb. Og hvis man kun skal dække et par timer om ugen, og ikke nødvendigvis har interesse i at starte en ‘karriere’ op, så kan man også finde massere af gratis spil på nettet.

Andre spil

Hvis du søger på ‘hesteløb spil’ på Google finder du hurtigt mange spil, som man bare kan starte med det samme. Fx spillet Bedste Hest hos FunnyGames, hvor man skal vædde på, hvilken hest man tror vil vinde.

Der er altså massere af sjove spil, der kan underholde i tiderne uden gode hesteløb.

  • Published On : 6 år ago on 2018-01-05
  • Author By :
  • Last Updated : marts 22, 2023 @ 10:44 am
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';