ProvinsGalop

Heste og mere

Bedste hestevæddeløbsspil

Vi kan ikke få nok af heste, vi elsker at ride på dem, se dem løbe frit, nogle af os satser endda på dem ved at gå til en udbyder som greenbonuskode.dk, og sidst men ikke mindst spiller vi spil, der har at gøre med heste. Så til denne artikel, vi spillet flere forskellige spil med hestevæddeløb. Efter vores test er vi kommet frem til de bedste spil hvor hestene får fart over feltet, og dem kan du læse om nedenfor. 

Stupid Horse Derby Race

Den er god nok. Titlen på spillet er Stupid Horse Derby Race og det er Psycho Bear Studios, som står bag det. Det er en mobil app til blandt andet iOS, hvor din dumme hest drømmer om at konkurrere ved det verdensberømte Kentucky Derby. Det kræver dog øvelse, og det kan du gøre i denne app. 

I spillet skal du kontrollere hesten, løbe og hoppe over hegn og andre forhindringer. Du kan endda spille mod dine hestevenner. Måske virker den lidt barnlig, men det er en hyggelig app til både børn og voksne. 

Rival Star Horse Racing

Spillet Rivel Star til Android og iOS er muligvis det mest populære hestevæddeløbsspil til smartphones og tablets. Det underholdende hestespil er blevet vurderet mere end 95.000 gange i App Store og står til tæt på fem ud af fem stjerner. 

Der roses det blandt andet for at være et perfekt hestespil. Du kan avle heste, købe dem, opgradere, dyrke hestevæddeløb, og træne frit. Applikationen er gratis at downloade og derfor anbefaler vi at hente den til din telefon og prøve den af. 

Hvis du bliver glad for at spille det, kan du endda streame på Twitch. Enten som tilskuer eller måske kan du blive til en verdensberømt streamer. Der er i hvert fald personer som streamer Rival Stars på Twitch, og det fortæller en del om spillets popularitet.

Horse Racing Manager 2020

Det kan godt være at titlen er 2020, men spillet er stadigvæk aktuelt i dag. Third Time Inc. står bag Horse Racing Manager 2020, som findes både til Android og iOS. Spillet er blevet downloadet mere end en million gange i Google Play Store, og over 30.000 personer har vurderet det. 

Her dyster du i hestevæddeløb, hvor du sammen med din hest går om at vinde det ultimative mesterskab. Spillet har imponerende grafik i 3D og meget realistiske detaljer. 

Du kan personalisere baggrunden, din jockey, hesten og mange andre trin, som gør at du nyder spillet endnu mere. Spillet er gratis, men du kan også købe ekstra ting i det. Vi anbefaler først og fremmest at prøve den gratis version af. 

Photo Finish Horse Racing

Photo Finish minder i høj grad om Horse Racing Manager 2020. Det skyldes at Third Time Inc står bag begge spil. Her er der dog tale om et spil, som er blevet downloadet mere end fem millioner gange i Google Play Store. Over 250.000 personer har vurderet spillet i den online app store til Android-telefoner, og den står til tæt på fem ud af fem stjerner. 

Spillet skal især roses fordi det er nemt at spille. Desuden er der interessante niveauer og flot grafik, som gør at du sikkert hurtigt kan få flere timer til at gå med at spille det underholdende hestevæddeløbsspil.

  • Published On : 2 år ago on 2022-05-30
  • Author By :
  • Last Updated : juni 18, 2022 @ 6:21 pm
  • In The Categories Of : Uncategorized

Skriv et svar

';