ProvinsGalop

Heste og mere

Hestevæddeløb bingo

Hestevæddeløb bingo er blevet en populær aktivitet ved væddeløbsbanerne, når der ikke er mange begivenheder på banen. Flere væddeløbsbaner har bingo og andre spillemaskiner indendørs og der er endda væddeløbsbaner med bordspil som fx roulette og black jack. 

Hvis du ikke kender bingo, kender du måske banko. Hvis du hverken kender bingo eller banko behøver du ikke at bekymre dig, da der er tale om et simpelt spil. Den traditionelle form for bingo er designet med spilleplader med vilkårlige tal fordelt ud på tre rækker. Her kan du vinde en række eller hele pladen ved at råbe ”bingo”. 

Bingo kan være en god opvarmning for dem, der ønsker at prøve mere milde pengespil af, før du kaster dig ud i hestevæddeløb. Du kan som sagt spille bingo som ekstra aktivitet ved mange væddeløbsbaner, men du kan også finde flere forskellige hjemmesider, der fokuserer hundrede procent på online bingo. Det gode ved at spille online bingo er at du kan oprette dig med en bonus, som fx med en bonuskode til bingoslottet.

Særlige hestevæddeløb bingo plader

Du kan også finde bingo med forskellige temaer og her fokuserer vi naturligvis på hestevæddeløb, selvom der findes hundredvis af andre temaer. I hestevæddeløb bingo genererer en computer bingoplader efter 75-kugle systemet. 

Men i dette tilfælde er kortene designet med specifikke resultater i løbene. Det kan fx være hest nummer ni vinder eller at hest nummer 3 ender til sidst. Ligesom i den traditionelle form for bingo kan spillerne vinde enten ved at fylde en række op eller ved at fylde hele pladen op. 

Hvorfor spille hestevæddeløb bingo?

Der er flere gode grunde til at spille hestevæddeløb bingo. Det kan først og fremmest være at du både er vild med hestevæddeløb og bingo og med dette nye spil kan du kombinere dine to interesser.

Det kan også være en god motivation til at sætte sig mere ind i hestevæddeløb og deres regler, når du bliver kastet ud i at lære nogle basale bingo-termer. Derudover kan det også være en god måde at blive introduceret til bingo-spillet hvis du aldrig har prøvet at spille det før. 

Der er flere amerikanske væddeløbsbaner, der byder på hestevæddeløb bingo. Du kan fx opleve det ved Fairmount Park, Churchill Downs og Meadowlands væddeløbsbanen. Hvis du vil spille hestevæddeløb bingo i USA, bør du kende til disse begreber:

Foto Finish (Photo finish), som kendes som ”dødt løb” på dansk. Her kan resultatet ikke determineres ved blot at følge hvem, der når over stregen først. Her skal dommerne bruge foto eller video for at sikre at de afslører den rette vinder.

På pengene (In the money), som dækker over den hest, der vinder første-, anden- og tredjepladsen. Den hest er ”in the money”, som kan oversættes til ”på pengene på dansk”. 

Trifecta betting, som er et bestemt væddeløb hvor et individ prøver på at spille på hvilke heste, der vil ende på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen. 

Vind, Plads, Show (Win, Place, Show), som dækker over de heste der vinder henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen. 

  • Published On : 5 år ago on 2019-07-16
  • Author By :
  • Last Updated : august 1, 2019 @ 1:20 pm
  • In The Categories Of : Nyheder

Skriv et svar

';